Такси Бургас 24/7 Трансфери от и до летище
Phone, Viber +359 878 470 977,  +359 888 558 386, Email: besttaxitransfer@gmail.com
Нашата компания "БЕСТ ТУРС" ЕООД предлага такси или трансфери от и до летище Бургас. Чрез нас можете да поръчате индивидуален транспорт, такси или трансфер на фиксирани цени от Бургас /летище Бургас/ до Варна, Слънчев бряг, Несебър, Елените, Свети Влас, Равда, Поморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол, Синеморец, Обзор, Бяла, Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Албена, Балчик, Каварна. Ние обслужваме още над 50 дестинации в България и чужбина/Турция, Румъния, Гърция/: От летище или адрес в София, Пловдив, Истанбул, Букурещ, Констанца, Александруполис, Кавала, Солун до всяка популярна туристическа дестинация на българското черноморие.
Нашите трансферни услуги включват - професионален шофьор, посрещане на летище, адрес или хотел, застраховка на пътническите места, до 2 безплатни дестки столчета, гориво и преплатени пътни такси. За ваше улеснение поддържаме и 24 часа телефонна линия за резервации. Ако пътувате със самолет, можете да бъдете спокойни, защото ние следим за разписанието на полетите и ще ви посрещнем спрямо часа на вашето приНашите трансферни услуги включват - професионален шофьор, посрещане на летище, адрес или хотел, застраховка на пътническите места, до 2 безплатни дестки столчета, гориво и престигане.
Нашият автопарк се състои предимно от нови превозни средства управлявани от префесионални шофьори със значителен опит. При нас застраховката пътнически места е задължителна и вашата безопасност е приоритет номер едно.

Нашата транспортна компания „БЕСТ ТУРС“ ЕООД предлага индивидуални трансферни услуги и таксита в Бургас /летище Бургас/ от 2004 година. Нашият дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги категорично говори, че зад ниската цена на трансферна или таксиметрова услуга oбикновено се крие нелицензирани-некоректни фирми, което носи огромен риск за Вас и Вашето семейство и приятели. Ще ви вземем от вашия домашен адрес, хотел или летище и ще ви закараме безопасно до избраната от вас дестинация. Ние следим за изменения и закъснение в разписанието на полетите, за да сме сигурни, че ще ви посрещнем навреме на летище. Без допълнителни такси, ако вашият полет закъснее.

Услугата наем на кола с шофьор – трансфер се предлага 24-часа в денонощието от Бургас (летище Бургас) до всички курорти по българското черноморие. Направете вашата резервация онлайн в реално време и спестете пари. Вашият шофьор ще ви посрещне с табела с вашето име.

Можете лесно да направите вашата резервация за трансфер на нашата страница "ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ".  Професионален шофьор ще Ви посрещне на мястото указано от вас и бързо и безопасно ще Ви транспортираме до крайната Ви дестинация. За резервации в последния момент свържете се с нас на телефон +359 878 470 977  или +359 888 558 386, за да получите потвърждение веднага.

ТРАНСФЕРИ:

Цената на трансфера включва – наем на  автомобил, шофьор, гориво, пътни такси.

За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера и желанието на клиента.

 Всички превозни средства са с климатик.

Частен трансфер“ е когато  отделния пътник няма нужда да споделя автомобил с някой друг.

Цените са на превозно средство.

Следим полета Ви в Интернет и от информацията обявена от летищата, така че ние сме наясно, ако ще пристигнете по-рано или със закъснение. Независимо дали е 1 час или 6 часа закъснение, Вашият водач ще ви чака на летището.

Нашият шофьор ще Ви чака на терминал Пристигащи или на посочен от вас адрес с табела с  вашето име. В случай че не можете да го видите, свържете се с нас 24 часа. Гореща линия: +359 878 470 977  или +359 888 558 386 и ще  Ви съдействаме веднага.